Naše recenze z nákupního portálu
Zde naleznete nabídku s kvalitními octy, jedlými oleji a vína na vaření
SEZAMOVÝ OLEJ SMÍŠENÝ 1,86l- smíšený sezamovo-sojový olej v poměru 30/70 - vyráběný lisováním výběrových semínek sezamu a sojových bobů - má silnou sezamovou vůni i chuť - používá se jako zvýrazňovač chuti již hotových, zejména asijských pokrmů - výborný do polévek, salátů, těstovin či sladkých pokrmů - lze jej využít i pro krátké osmahnutí masa či...
HENGSHUN Rýžový ocet na sushi- kvalitní rýžový ocet vyráběný z fermentované rýže - mírně dochucen cukrem pro jemnou a vyváženou chuť - je sladší a jemnější než klasický ocet - ideální k dochucení rýže na sushi - lze využít i na salátovou zálivku nebo do různých dresinků - též vhodný k okyselení nakládané zeleniny (brání ztrátě barvy u naložených...
HWANMAN LOTTE Rýžový ocet 1,8l- kvalitní korejský rýžový ocet - vyráběný z fermentované rýže, glukózy a pšeničného sladu - je sladší a jemnější než klasický ocet - ideální k dochucení rýže na sushi - lze využít i na salátovou zálivku nebo do různých dresinků - též vhodný k okyselení nakládané zeleniny (brání ztrátě barvy u naložených surovin) - používá...
MIZKAN SUEHIRO rýžový ocet 20l- originální japonský ochucený rýžový ocet - velmi jemná a zároveň bohatá chuť (ředěný na 4,2%) - určený především k dochucení rýže na sushi - přidává se do již uvařené a mírně vychlazené rýže - ideální poměr je 1,5 dcl octu na 1 kg rýže - lze použít i do salátů či marinád na ryby, kde mimo jiné utlumí rybí zápach -...
Rýžový ocet z hnědé rýže 900ml- univerzální ocet hojně využívaný v asijské kuchyni - ocet z hnědé neleštěné rýže (8%) je považován za kvalitnější než ocet z bílé rýže - vhodný na přípravu sushi, zeleniny, ryb, masa či jako koření do polévek i studených pokrmů - jemná vůně a příjemně nasládlá chuť - koncentrace / kyselost: 5,6% - výhodné balení 900ml...
MARUYU HON MIRIN - rýžové víno na vaření- mirin je druh sladkého rýžového vína podobný saké - oproti saké však obsahuje méně alkoholu (13,5%) a více cukru - tzv. tekuté koření hojně využívané v japonské kuchyni např. na dochucení teriyaki omáčky, marinád na maso, omáček na zeleninu, či při rychlém smažení masa, ryb a mořských plodů - mirin dodává...