Řasy YAKI SUSHI NORI GOLD půlené- pražené a sušené mořské řasy Nori -...
Divoký losos Keta porce bez kůže 400g- divoký losos Keta lovený v...
Řasy YAKI SUSHI NORI SILVER půlené- pražené a sušené mořské řasy Nori...
Sojové lusky EDAMAME - mladé sojové boby v lusku - vařené, solené,...
Naše recenze z nákupního portálu
Nabídka mražených mořských i sladkovodních ryb
Losos obecný porce s kůží 125g- farmovaný norský losos - bez přidané vody, bez kostí, bez "éček" - pravidelné porce 125g čisté váhy - každá porce vakuově balena - hluboce zmrazeno - množstevní slevy
Divoký losos Gorbuša porce bez kůže 125g- divoký losos lovený v severovýchodním Pacifiku - bez přidané vody, bez kůže, bez kostí, bez "éček" - pravidelné porce 125g čisté váhy - každá porce vakuově balena - hluboce zmrazeno - množstevní slevy
Divoký losos Keta porce bez kůže 400g- divoký losos Keta lovený v severovýchodním Pacifiku - bez kůže, bez kostí, bez "éček" - nepravidelné porce o čisté hmotnosti 100-150g (3-4 porce v balení) - vakuové balení o celkové hmotnosti minimálně 400g (včetně glazury 10%) - hluboce zmrazeno
Losos obecný filet s kůží (1-2kg)- trim D (plně opracovaný celý filet s kůží) - bez přidané vody - bez kostí - bez "éček" - farmováno v Norsku - hluboce zmrazeno, vakuově baleno, čistá hmotnost Poznámka k ceně: Uvedená cena je za 1kg - konečná cena bude dopočítána dle skutečné váhy v rozmezí 1-2kg
Steaky z tuňáka žlutoploutvého (Thunnus albacares) - 5x 170-230g (každý steak je zvlášť vakuově balený) - bez "éček", bez kůže a bez kostí - hluboce zmrazeno (10% ochranná glazura) - 1kg balení (900g netto)
MAHI MAHI (Coryphaena hippurus)- dravá mořská ryba ulovena ve středo-západním Pacifiku (FAO 71) - porce bez kůže o velikosti 140-190g - bez kostí, bez "éček" - nemá typickou rybí chuť ani vůni - maso pevné konzistence připomínající krůtí - vysoký obsah bílkovin, téměř bez tuku - 1kg balení (800g netto) obsahuje 5 vakuově balených porcí
PARMICE NACHOVÁ filety 80/120g- malá mořská ryba ulovená ve středo-západním Pacifiku (FAO 71) - menší filety s kůží o velikosti 80-120g téměř bez kostí - je považována za nejchutnější rybu z čeledi parmicovitých - její pevné a bílé maso výraznější chuti měli v oblibě již starověcí římané - ideální na grilování (při delším pobytu na grilu se však může...
Filé z aljašské tresky 400g (4x100g)- nemleté porce rybího filé - bez "éček" - bez kostí (může však obsahovat 1 drobnou kost na 1kg) - vyrobeno z celých filet aljašské tresky ulovené v severo-západním Atlantiku - aljašská treska je bohatá na bílkoviny a omega 3 nenasycené mastné kyseliny - chutné, šťavnaté a zároveň nízkotučné maso - hluboce zmraženo,...
Mražené filety Tilápie nilské- velice chutná sladkovodní ryba - jemné bílé nasládlé maso - filety bez kůže a bez kostí - velikost filet 140-200g - hluboce zmrazeno (20% ochranná glazura) - 1kg balení (800g netto)
Grundle (Gavún štíhlý)- dnes již téměř zapomenutá staropražská pochoutka - dříve také známé jako "mřenky" - snadná a rychlá příprava - velikost: 5-8 cm/ks - mražené 1kg baleníNávod na přípravu: Grundle propláchneme ve studené vodě, necháme okapat, obalíme v mouce (případně v klasickém trojobalu) a smažíme dozlatova.
Sushi úhoř UNAGI - grilované plátky sladkovodního úhoře - marinovaný ve směsi ze sojové omáčky, soli, cukru a rýžového vína - připravený k výrobě NIGIRI či MAKI SUSHI - balení 160g obsahuje 20 plátků úhoře - hluboce zmraženo