Mražené ryby
Tygří krevety celé (16/20) 1kg (800g netto)
Tygří krevety celé (Penaeus monodon)...
Naše recenze z nákupního portálu
Nabídka mražených mořských i sladkovodních ryb
Losos obecný (atlantský) uzený studeným kouřem- uzené tenké plátky norského lososa - bez přidané vody, bez kostí, bez "éček" - ideální na obložené mísy, chlebíčky, saláty i sushi - vakuové balení o čisté hmotnosti 1kg - hluboce zmraženo - po rozmrazení lze ihned konzumovat - po rozmrazení uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 48 hodinTyto...
Steaky z tuňáka žlutoploutvého (Thunnus albacares) - 5x 170-230g (každý steak je zvlášť vakuově balený) - bez "éček", bez kůže a bez kostí - hluboce zmrazeno (10% ochranná glazura) - 1kg balení (900g netto)Tyto potraviny naleznete v sekci mražené ryby, podobné potraviny naleznete v sekci ryby.
RYBA SV. PETRA / JOHN DORY / PILOBŘICH OSTNITÝ- filety s kůží o velikosti 200g+ - mořská ryba bez kostí - delikátní velmi jemné bílé maso křehké struktury a vynikající chuti - ideální příprava je pošírování či dušení v páře s minimálním množstvím koření - lze i péct v troubě nebo krátce grilovat (2-3 minuty z každé strany) - hluboce zmrazeno (25%...
Mražené filety Tilápie nilské- velice chutná sladkovodní ryba - jemné bílé nasládlé maso - filety bez kůže a bez kostí - velikost filet 140-200g - hluboce zmrazeno (20% ochranná glazura) - 1kg balení (800g netto)Tyto potraviny naleznete v sekci mražené ryby, podobné potraviny naleznete v sekci ryby.
Grundle (Gavún štíhlý)- dnes již téměř zapomenutá staropražská pochoutka - dříve také známé jako "mřenky" - snadná a rychlá příprava - velikost: 5-8 cm/ks - mražené 1kg baleníNávod na přípravu: Grundle propláchneme ve studené vodě, necháme okapat, obalíme v mouce (případně v klasickém trojobalu) a smažíme dozlatova.Tyto potraviny naleznete v sekci...
Sushi úhoř UNAGI KABAYAKI filet - grilovaný celý filet sladkovodního úhoře bez kostí - marinovaný dle tradiční japonské receptury ve směsi ze sojové omáčky, soli, cukru a rýžového vína - připravený k výrobě NIGIRI či MAKI SUSHI - lze servírovat za studena i za tepla, samotný jako carpaccio nebo s dalšími ingrediencemi např. do Poke Bowl - v balení...
Sushi úhoř UNAGI KABAYAKI plátky - grilovaný sladkovodní úhoř bez kostí již nakrájený na plátky - marinovaný dle tradiční japonské receptury ve směsi ze sojové omáčky, soli, cukru a rýžového vína - připravený k výrobě NIGIRI či MAKI SUSHI - lze servírovat za studena i za tepla, samotný jako carpaccio nebo s dalšími ingrediencemi např. do Poke Bowl -...
Sushi makrela SHIME SABA 160g- marinované filátko makrely krájené na tenké plátky - po rozmrazení ihned připraveno k použití např. na nigiri či sashimi - lze i dodatečně krátce grilovat nebo flambovat - makrela má výraznou vůni a mastnou chuť - balení 160g obsahuje 20 plátků makrely marinované v cukru, soli a octu - hluboce zmraženoTyto potraviny...